Navigate Up
Sign In

Конституисан Управни одбор Агенције за акредитацију

Предсједник Управног одбора Агенције за акредитацију високошколских установа Републике Српске је проф. др Милан Кулић, одлучено је данас на првој конститутивној сједници Управног одбора Агенције.
На сједници су усвојени Приједлог статута и Приједлог правилника о унутрашњој организацији и систематизацији радних мјеста Агенције. Управни одбор се сагласио да је потребно да се у што краћем периоду ураде процедуре за провођење поступка акредитације с обзиром да предстоје интензивне активности на том пољу.
Сједници Управног одбора Агенције присуствовали су сви чланови Управног одбора: проф. др Чедомир Црногорац (Природно-математички факултет  Бања Лука), доц. мр Ванеса Кременовић (Академија умјетности Бања Лука), проф. др Милан Кулић (Медицински факултет Фоча), мр Биљана Милошевић (Филозофски факултет Источно Сарајево), Никола Дроњак (Унија студената Републике Српске), као и директор Агенције за акредитацију високошколских установа Републике Српске проф. др Мирослав Бобрек те мр Биљана Војводић, начелник Одјељења за високо образовање Министарства просвјете и културе Републике Српске.