Navigate Up
Sign In

Касиповић с бањалучким основцима

​     Министар просвјете и културе Антон Касиповић посјетио је данас Основну школу „Змај Јова Јовановић“ у Бањој Луци и разговарао са руководством и наставницима ове школе о унапређењу образовања у Републици Српској.
„Присуствовао сам једном школском часу, разговарао са ученицима и њиховом учитељицом, као и са директором школе, о мјерама за побољшање рада у основним школама и стварању квалитетнијег односа између ученика и наставника те препознавању и његовању креативности код ученика. Цијеним да су искуства оних који су сваки дан у учионици са дјецом драгоцјена за   Министарство просвјете и културе и да треба да радимо заједно на унапређењу образовања“, истакао је министар Касиповић.
     Директор Основне школе „Змај Јова Јовановић“ Милан Врањеш упознао је министра Касиповића са организацијом рада у школи те изнио низ приједлога за даљи развој основног образовања.
     С циљем да младима понуди боље образовање и свијест да је улагање у знање најбоља инвестиција у будућност, Министарство просвјете и културе припрема конференцију о образовању.